Promotor worden

 

Verdien tot wel 30 euro bij een aankoop commissie via de affiliate campagnes van www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be. Het enige dat u DeUitvaartkist Affiliate Partner Pagina

Promoot www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be  en verdien geld!

 

Het klinkt misschien vreemd: promotor worden van uitvaartkisten of uitvaartmanden. En toch kan het en is het naar onze mening een respectvolle manier om onze uitvaartkisten en uitvaartmanden onder de aandacht te brengen.

De verkoop van uitvaartkisten en uitvaartmanden vindt nu meestal plaats tijdens het regelen van de uitvaart door de nabestaande. Tijdens dat proces komt de webwinkel www.deuitvaartkist.nl meestal niet op tafel of besluit de uitvaartondernemer toch zelf een uitvaartkist aan te bieden, simpelweg  om zo de eigen marge te realiseren. Naast discrete en optimale dienstverlening is geld verdienen een heel gangbaar principe voor uitvaartondernemers.

Om nu meer mensen dan nu ons brede aanbod bekend te maken, zijn personen actief die de webwinkel een warm hart toedragen en deze ook bekend maken / promoten bij mensen die genoodzaakt zijn vanwege het (aanstaande) overlijden van een dierbare een uitvaartkist of uitvaartmand te moeten kopen voor de begrafenis hoeft te doen is bezoekers op uw site of blog of  Facebook of Twitter account of advertentie op bv Marktplaats aan te moedigen www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be te bezoeken. Als zij vervolgens een bestelling plaatsen dan krijgt u een beloning variërend tussen 30 euro en 40 euro bij een aankoop. De klant ontvangt 40 euro korting bij zijn aankoop.

Onze campagne bevat een breed scala aan banners, actiebanners, tekstlinks en een dagelijks geüpdate productfeed. Als partner van www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be heeft u alle vrijheid hoe u www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be promoot. Wel is discretie en respect bij promoten op de site of blog of anders essentieel.Doordat de URL die u gebruikt een unieke code bevat weten we dat we de bezoekers aan u te danken hebben.

De voordelen van het promoten van www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be:

 • De commissie kan oplopen tot 40 euro bij een aankoop. Binnen 14 dagen  keuringstermijn en snelle uitbetaling.
 • Direct contact met ons marketingteam bij vragen. Mail naar affiliate@www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be
 • Up-to-date productfeed.
 • Breed assortiment van banners, actiebanners en tekstlinks.
 • Indien gewenst: regelmatige updates over ontwikkelingen.

De voordelen van www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be voor uw bezoekers:

 • Een korting van 40 euro bij aankoop van een uitvaartkist of uitvaartmand als men via u bij ons de aankoop doet.
 • Een heel breed aanbod van uitvaartkisten en uitvaartmanden.
 • Alle tarieven zijn transparant.
 • Het gaat om exact dezelfde uitvaartkisten en uitvaartmanden die uitvaartondernemers ook aanbieden.
 • Discrete en respectvolle bezorging is altijd gegarandeerd.
 • Betaling achteraf is mogelijk.
 • Thuiswinkel Waarborg is van toepassing.


Wat is affiliate marketing?

Het principe is dat u beloond wordt voor het doorsturen van bezoekers van uw website, blog of anders naar www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be. U kunt hiermee 30 euro per aankoop verdienen wanneer de doorgestuurde bezoekers een uitvaartkist of uitvaartmand bij ons koopt. Door in de URL waarmee u naar ons verwijst een speciale code op te nemen wordt dit automatisch gemeten en wordt u vanzelf uitbetaald. Er zit een onafhankelijk bureau tussen u als adverteerder en ons als website. Zij zorgen dat alles goed gemeten wordt en de betaling goed verloopt. In hun systeem kunt u onze banners vinden, statistieken bekijken en een standaard URL omzetten naar een URL met uw unieke code.

Op de hoogte van de vergoedingen zit geen limiet. U wordt zelfs beloond naarmate u meer verkopen aanlevert. Afhankelijk van uw inspanningen kunt u op die manier 10 euro per aankoop extra commissie krijgen.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar TradeTracker en meld u aan.
 2. U krijgt een e-mail met verdere instructies
 3. In het systeem van Tradetracker kunt u onze banners of productfeed downloaden en affiliate-URL's creeëren waarmee u www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be op uw site of blog of social media of in uw advertentie elders kunt gaan promoten..
 4. In dezelfde systemen kunt u vanaf dat moment uitgebreide rapportages vinden om uw resultaten te analyseren en optimaliseren.
 5. En als u niet wilt of kunt aanmelden bij Trade Tracker, maar toch wilt promoten….mail ons dan direct: info@deuitvaartkist.nl

Waar vind ik jullie campagnes?
Lees meer over de campagnes en de voorwaarden op website van TradeTracker. Bent u nog niet aangesloten bij ons affiliatenetwerk? Dat kan eenvoudig via: aanmeldformulier Tradetracker. 

Tips van www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be
 

 • Link direct naar relevante productpagina's of rubriekenpagina's. Hoe relevanter in  de site hoe beter.
 • Tekstlinks werken over het algemeen beter dan banners.
 • Maak gebruik van onze productfeed om grote aantallen producten en rubrieken in jouw site te integreren.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons Affiliate Team. Wij helpen u graag verder!

Wij wensen u veel succes en goede verdiensten als partner!

www.deuitvaartkist.nl en www.deuitvaartkist.be  Affiliate Team