Uw zekerheden

100% tevredenheidsgarantie
deUitvaartkist.nl staat achter de kwaliteit van al haar producten en diensten. Als u niet 100% tevreden bent, dan kunt u binnen 1 dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen, contact opnemen met de klantenservice. Wij bieden u dan een passende oplossing.

Heldere prijs
deUitvaartkist.nl verkoopt kisten van hoge kwaliteit, afkomstig van erkende kistleveranciers, voor een heldere prijs. Wij berekenen slechts de inkoopkosten, bezorgkosten en rekenen daarbovenop een zeer beperkte marge. Ons motto is: Geen profijt uit uw verlies.

Hoge kwaliteit
Al onze kisten zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn o.a. van Nederlandse en Belgische makelij.

Betaling achteraf mogelijk
Bij het plaatsen van een bestelling kunt u bij betaalopties aangeven dat u wilt betalen middels Afterpay. Indien u daarvoor kiest kunt u op een later moment middels de aan u toegestuurde acceptgiro betalen.

Persoonlijk contact
Wij zijn van 08.00uur tot 20.00uur bereikbaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Met al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om het kiezen en bestellen van een uitvaartkist voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Niet goed, geld terug
Mocht er iets met de kist mis zijn, dan ruilen wij hem kosteloos om voor eenzelfde exemplaar. Of u krijgt uw geld terug en wij regelen het transport terug.

Snelle levering
Wij bezorgen op het door u gewenste tijdstip. Dat mag binnen 4 uur zijn, maar ook bijvoorbeeld enkele dagen, weken of maanden later. De datum kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven. De standaard bezorgkosten voor een uitvaartkist zijn €0,00.

Spoedbezorging mogelijk
Een spoedbezorging (waarbij wordt bezorgd binnen 4 uur) is mogelijk.

Veilig betalen
Bij ons kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online een uitvaartkist afrekenen. Als u via internet bankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL. Tevens kunt u kunt u kiezen voor Afterpay en zodoende achteraf betalen via een acceptgiro.