Bestellen

Als u de stappen in het bestelproces volgt zoals aangegeven, dan verloopt de bestelling op de juiste wijze.

Stap 1: U maakt, indien u dit wilt, een eigen uniek account aan. Het voordeel hiervan is dat u tussentijds kunt stoppen om op een ander moment uw bestelling voort te zetten. En u bent in de toekomst, indien nodig, sneller bij de benodigde informatie.

Stap 2: U kiest een uitvaartkist uit, waarbij wij voor u een aantal ´lijnen´ hebben aangegeven (basis, luxe, exclusief, eco, manden, bijzonder). Binnen elke lijn vindt u een aantal modellen.

Stap 3: U kiest een uitvaartkist uit door bij de getoonde kist de afmeting en het soort binnenbekleding onder de opties aan te klikken. U ziet daar ook staan uit welke bezorgkosten u later in het bestelproces kunt kiezen. Dan komt de uitvaartkist in uw 'bestelling´ en vervolgens klikt u op ' Ga door met afrekenen' om bij de 'bestelstatus' uit te komen.

Stap 4: De volgende vragen gaan over de klantstatus, betaalgegevens, bezorggegevens, bezorgwijze en bezorgtijden en de datum van bezorgen. Deze vult u allemaal in.

Stap 5: U komt nu aan bij ´betalen´. Bij deUitvaartkist.nl kunt u betalen met iDeal, middels bankoverschrijving (categorie 'Exclusief') of achteraf via Afterpay middels een toegestuurde acceptgiro.

Stap 6: U klikt op ‘plaats bestelling’ als de bestelling volledig juist is. Zo niet, dan wijzigt u de inhoud van uw bestelling. Als u op ‘plaats bestelling’ klikt, gaat u naar de volgende stap.

Stap 7: De bestelling en betaling zijn nu afgerond.

Stap 8: U ontvangt binnen 1 uur na het betalen en de accordering van de bestelling van ons, een bevestiging met informatie wanneer de uitvaartkist wordt bezorgd. Tevens ontvangt u van ons de factuur.

Tenslotte: omdat dit soms voorkomt:

Indien wij op grond van de bestelling van de klant het bestelde product bij onze leverancier hebben ingekocht en er blijkt sprake van oplichting, fraude, chantage of ander strafbaar feit, factureren wij bij niet-nakoming van de betaalplicht door de klant 50% van het bestelbedrag alsnog naar de klant. Tevens doen wij melding bij eventuele andere betrokkenen of doen wij aangifte. Wij stellen desgewenst in het geval van aangifte of verzoek van politie of justitie de in ons bezit zijnde informatie beschikbaar.