Betalingsvoorwaarden

U kunt ervoor kiezen om een eigen account aan te maken, zodat u in het vervolg, indien nodig, sneller bij de benodigde informatie bent. Als u uw accountgegevens wilt wijzigen, gaat u naar de pagina ´mijn account´. Hier kunt u uw gegevens wijzigen (zoals uw e-mail, wachtwoord en contactinformatie).

ALLE TARIEVEN OP DE WEBSITE ZIJN INCLUSIEF BTW

Betalen kan op verschillende manieren

Wij bieden de volgende betalingsmethoden aan: via iDEAL en betaling achteraf via een acceptgiro middels AfterPay. Binnen 1 uur na de afsluiting van de bestelling op de website en de accordering door ons, ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging met informatie over de bezorging. Bestellingen kunnen niet worden gewijzigd als ze al geplaatst zijn. Als uw bestelling nog niet is verwerkt door deUitvaartkist.nl, kunt u uw bestelling annuleren. U kunt uw bezorgadres wijzigen, zolang uw bestelling nog niet is verwerkt. Als uw bestelling is verwerkt, is het niet meer mogelijk dit adres te wijzigen. U kunt uw bestelling annuleren zolang uw bestelling nog niet is verwerkt, en deze inruilen voor een andere uitvaartkist van dezelfde prijs. Als uw bestelling is verwerkt, is het niet meer mogelijk uw bestelling te annuleren. Het is niet mogelijk bestellingen op postbusadressen te laten bezorgen.

Betalen middels iDeal en  AfterPay (achteraf) 

U kunt betalen via iDeal. Dan wordt het geldbedrag direct overgemaakt via een zogenaamde Payment Service Provider, in ons geval Mollie. Bij betalen met iDeal geven wij €30,00 korting.

Verder kunt u met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay. AfterPay voert voor Deuitvaartkist.nl het volledige achteraf betaalproces uit.

Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Deuitvaartkist.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 2500,00 als u  betaalt via AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van AfterPay.

Op de pagina van het online bestelproces wordt vermeld dat de consument een betalingsverplichting met de ons aangaat onmiddellijk vóórdat de consument de bestelling plaatst. Dit gebeurt bij ons doordat wij op de website bij de bestelknop de tekst ‘afrekenen’ opnemen.

Betaling per bank

In voorkomende situaties (Categorie Exclusief) wordt een betaling achteraf per bank toegestaan. Omdat in dat geval er niet sprake is van een vergelijkbare kredietbescherming als bij betaling via iDeal of After Pay, wordt door deUitvaartkist.nl bij een betaling per bank een aanbetaling van tenminste 65% gevraagd, welke per klant wordt bepaald, maar uiterlijk op de dag voor de bezorging moet zijn voldaan. Het restant moet op de dag van de bezorging zijn voldaan. Er moet een digitaal betalingsbewijs (download/pdf/csv) worden gemaild naar info@deuitvaartkist.nl

 Indien u een uitvaartkist bestelt, duurder dan €2500,00, zult u gebruik moeten maken van de mogelijkheid om te betalen met iDeal of betaling per bank en zult u dienen te betalen op basis van de u verstrekte factuur.


Indien de betaling niet binnen de gestelde termijn is voldaan, zijn wij helaas genoodzaakt incassokosten te berekenen.

 

BTW

In Nederland zijn alle prijzen inclusief 21% BTW. In Belgie zijn alle prijzen exclusief 21% BTW.

 

Voorschotkosten

Voorschotkosten zijn de extra kosten die deUitvaartkist.nl als schuldeiser maakt.  Het minimumbedrag van de voorschotkosten is € 40,00 (1e stap). Bij de 2e stap is de hoogte van de kosten € 200,00. bij de 3e en laatste stap is €200,00 +maximaal 15% van het tarief van de uitvaartkist. Het maximumbedrag is van de kosten is €375,00. Bij alsdan nog niet nakomen van de betalingsverplichting wordt de factuur uit handen gegeven en zal uiteindelijk dagvaarding volgen.