Bezorging

Al onze bestellingen worden door onze eigen vervoerder bezorgd.

Bezorging kan binnen 24 uur plaatsvinden en de bezorgkosten zitten in ons all-in tarief per product.

Er wordt tijdens het bezorgen geen reclame gemaakt voor de website, de vervoerder, of voor een andere partij.

Er wordt geen track&trace code verstrekt.

Wij verzoeken u ons uw mobiele telefoonnummer te verstrekken, zodat de bezorger telefonisch contact met u kan opnemen, wanneer hij/zij vroeger of later zal arriveren op het bezorgadres.


De uitvaartkist wordt door de bezorger op de gewenste plaats op het bezorgadres bezorgd. Het is uw verantwoordelijkheid om, indien gewenst, de bezorger hierbij te helpen. De bezorger is niet bevoegd om te helpen met de overledene in de uitvaartkist te leggen.

Wanneer de bezorger de uitvaartkist onverhoopt niet kan bezorgen op het aangegeven moment, dan neemt hij de uitvaartkist weer mee. In dat geval laat hij een bericht achter waarop staat dat er een poging is gedaan de uitvaartkist te bezorgen. Hierop staat in dat geval het mailadres van deUitvaartkist.nl om een nieuwe bezorgafspraak te maken op een moment van uw keuze. We moeten dan wel kosten in rekening brengen voor de bezorging die geen doorgang kon vinden.

In geval van bezorging op een van de Waddeneilanden worden de kosten van de overtocht extra in rekening gebracht.

 

In geval van bezorging in het weekend en op feestdagen moeten wij  u euro 80,00 berekenen. Een bezorging in Belgie  is mogelijk. Hierbij geldt een toeslag van  €149,00. Ook hier geldt in het weekend en op feestdagen de toeslag van 80 euro.