Geen extra bezorgkosten

 

Geen extra bezorgkosten
Wij berekenen geen extra kosten voor de bezorging van de uitvaartkisten en uitvaartmanden in heel Nederland.

Heldere prijs
deUitvaartkist.nl verkoopt kisten van hoge kwaliteit, afkomstig van erkende kistleveranciers, voor een heldere prijs. Wij berekenen slechts de inkoopkosten, bezorgkosten en rekenen daarbovenop een zeer beperkte marge (omdat de webwinkel moet kunnen blijven bestaan en de medewerkers moeten worden betaald voor hun werk). Ons motto is: Geen profijt uit uw verlies.

Hoge kwaliteit
Al onze kisten zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn o.a. van Nederlandse en Belgische makelij.

Betaling achteraf mogelijk
Bij het plaatsen van een bestelling kunt u bij betaalopties aangeven dat u wilt betalen middels Afterpay. Indien u daarvoor kiest kunt u op een later moment middels de aan u toegestuurde acceptgiro betalen.

Persoonlijk contact
Wij zijn van 08.00uur tot 20.00uur bereikbaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Met al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om het kiezen en bestellen van een uitvaartkist (grafkist of crematiekist) voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Niet goed, geld terug
Mocht er iets met de kist mis zijn, dan ruilen wij hem kosteloos om voor eenzelfde exemplaar. Of u krijgt uw geld terug en wij regelen het transport terug.

Snelle levering

Wij bezorgen op het door u gewenste tijdstip. Dat mag binnen 8 uur zijn, maar ook bijvoorbeeld enkele dagen, weken of maanden later. De datum kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven. De standaard bezorgkosten (ma-vrij, tussen 08.00uur en 20.00uur) voor een uitvaartkist zijn €0,00.

Bezorging in Belgie mogelijk
Een bezorging in Belgie  is mogelijk. Hierbij geldt een toeslag van  €129,00.


Veilig betalen
Bij ons kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online een uitvaartkist (grafkist of crematiekist) afrekenen. Als u via internet bankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL. Tevens kunt u kunt u kiezen voor Afterpay en zodoende achteraf betalen via een acceptgiro.

 

Tenslotte:

Wij spreken heel bewust over 'uitvaartkist'  en niet over 'grafkist' of over 'doodskist', ook al zou ons dat helpen om betere rankings bij Google te verkrijgen. Het wordt 'doodskist' is misschien een woord waarop veel wordt gezocht, maar dit woord 'doodskist' vinden wij uit de tijd en te weinig respectvol naar de overledene. Het woord 'grafkist' is een te beperkt begrijp, omdat de kist niet alleen beschikbaar is als 'grafkist', maar ook als 'crematiekist'.