Betaling achteraf mogelijk

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u bij betaalopties aangeven dat u wilt betalen middels Afterpay. Indien u daarvoor kiest kunt u op een later moment middels de aan u toegestuurde acceptgiro betalen.


Heldere prijs
deUitvaartkist.nl verkoopt grafkisten en crematiekisten van hoge kwaliteit, afkomstig van erkende kistleveranciers, voor een goedkope prijs. Wij berekenen slechts de inkoopkosten en een beperkte marge (omdat de webwinkel moet kunnen blijven bestaan en de medewerkers moeten worden betaald voor hun werk).


Hogekwaliteit

Al onze kisten zijn van hoge kwaliteit, o.a. van Nederlandse of Belgische makelij.

Persoonlijk contact
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar persoonlijk bereikbaar. Met al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om het kiezen en bestellen van een uitvaartkist voor begrafenis of crematie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

100% tevredenheidsgarantie

Deuitvaartkist.nl staat achter de kwaliteit van al haar producten en diensten. Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u binnen 1 dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen, contact opnemen met de klantenservice. Wij bieden u dan een passende oplossing.

Niet goed, geld terug

Mocht er iets met de kist mis zijn, dan ruilen wij hem kosteloos om voor eenzelfde exemplaar. Of u krijgt uw geld terug en wij regelen het transport terug.

Snelle levering

Wij bezorgen op het door u gewenste tijdstip. Dat mag binnen 8 uur zijn, maar ook bijvoorbeeld enkele dagen, weken of maanden later. De datum kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven. De standaard bezorgkosten voor een uitvaartkist zijn €0,00.

Omdat dit soms voorkomt

Indien wij op grond van de bestelling van de klant de bestelde grafkist of crematiekist bij onze leverancier hebben ingekocht en er blijkt sprake van oplichting, fraude, chantage of ander strafbaar feit, factureren wij bij niet-nakoming van de betaalplicht door de klant 50% van het bestelbedrag alsnog naar de klant. Tevens doen wij melding bij eventuele andere betrokkenen of doen wij aangifte. Wij stellen desgewenst in het geval van aangifte of verzoek van politie of justitie de in ons bezit zijnde informatie beschikbaar.

Bezorging in Belgie mogelijk

Een bezorging van grafkist of crematiekist in Belgie  is mogelijk. Hierbij geldt een toeslag van  €129,00.

  
24 uur per dag bestellen

U kunt gedurende 7 dagen per week, 24 uur per dag een grafkist of crematiekist bij ons bestellen.

Veilig betalen

Bij ons kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online uw uitvaartkist afrekenen. Als u via internet bankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Verder is er dus de mogelijkheid van betalen via Afterpay en tenslotte kunt bij bestellen van een kist uit de categorie ' Exclusief' naast betalen met iDeal ook betalen via een bankoverschrijving (categorie 'Exclusief'), maar niet via Afterpay. Door deUitvaartkist.nl bij een betaling per bank een aanbetaling van 65% gevraagd, welke op de dag van de bezorging moet zijn voldaan. Het restant dient te zijn voldaan op de dag na de bezorging.

 

 

Tenslotte:

Wij spreken heel bewust over 'uitvaartkist'  en in beperkte mate over 'grafkist' of over 'doodskist', ook al zou ons dat helpen om betere rankings bij Google te verkrijgen. Het wordt 'doodskist' is misschien een woord waarop veel wordt gezocht, maar dit woord 'doodskist' vinden wij uit de tijd en te weinig respectvol naar de overledene. Het woord 'grafkist' is een te beperkt begrijp, omdat de kist niet alleen beschikbaar is als 'grafkist', maar ook als 'crematiekist'.