Nieuws

Vaste korting:

We bieden 75 euro korting  als u met iDeal betaalt.

Nu ook in ons assortiment: CHISTANN, design eco-grafkist, in een doos.

Moderne ecologisch verantwoorde uitvaartkist geleverd als vlak pakket voor minder dan 300 euro. Snel en eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschap. Goede basis voor zelf beschilderen. Sterke & veilige constructie, geschikt voor crematie en (natuur)begraving. Het pakket wordt verzonden via Post.nl

Nieuw: link naar nieuwe dienstverlening: Uitvaartadviesdesk.

Wij hebben besloten ook acitviteiten buiten onze dienstverlening aan te bevelen via onze site. Andere dienstverleners mogen dus via onze site reclame maken voor hun product of dienst. De eerste dienst is Uitvaartadviesdesk:

"Er zit heel veel tussen het helemaal laten verzorgen door de uitvaartondernemer en het helemaal zelf ter hand nemen van de organisatie en verzorging van de uitvaart. Om die reden is er nu de Uitvaartadviesdesk, een internetplatform, waar nabestaanden hun vragen kunnen stellen, bemiddeling kunnen inschakelen, advies kunnen vragen, of toch ook begeleiding aanvragen. Wij vinden dat de organisatie en verzorging naar de wensen van de nabestaanden moet plaatsvinden. Om dat te realiseren, bieden wij onze diensten in, in nauwe samenwerking met vele betrokken en deskundige aanbieders van diensten en producten en uitvaartzorg".