Voor ondernemers

We berekenen €100,00 korting voor (uitvaart-)ondernemers, na ontvangst van betaling binnen 10 dagen.

De korting van €100,00 die wij standaard aan (uitvaart-)ondernemers geven, geldt niet in het geval wanneer u niet binnen 10 dagen de factuur betaalt. De korting wordt verstrekt nadat u onze factuur heeft betaald, middels een creditfactuur.

Andere mogelijkheid:

Als u ondernemer bent, bv. uitvaartondernemer of een ondernemer die de laatste verzorging uitvoert cq een logistiek bedrijf in de uitvaartzorg heeft, dan kunt u uitvaartkisten en uitvaartmanden e.d. bij ons kopen en daarbij structureel voordeel ontvangen.

Als u dit wilt, moet u een account aanmaken. Een account kost u slechts €60,00 per jaar. U ontvangt van ons een factuur en na betaling ontvangt u bij iedere bestelling van een kist of mand €25,00 korting, die wij voor u ' sparen'. Bij de eerstvolgende bestelling na 10 bestellingen ontvangt u dan 25 % eenmalige korting (Exclusief) of 50% eenmalige korting (Basis, Luxe, Natuur, Eco Design, Bijzonder en Uitvaartmanden). Alle kortingen zijn alleen van toepassing op de kisten of manden, dus uitgezonderd de in het tarief verwerkte bezorgkosten.

Voorraad:

U kunt bij ons ook uw voorraden uitvaartkisten en uitvaartmanden bestellen. Naast de korting van €100,00, ontvangt u dan per kist nog eens €50,00 korting.

Voor uw presentatiemap:

Wij hebben uit onze gehele assortiment van iedere categorie uitvaartkisten of uitvaartmanden of opbaarplateaus een ruime selectie gemaakt en voor u in een digitale folder op een rijtje gezet.

Van onze 7 rubrieken hebben we elk een aparte digitale folder, die tevens op A4 printbaar is. We hebben de folders geanonimiseerd, dus zonder verwijzing naar onze webwinkel, zodat u de digitale folder of de door u geprinte versie neutraal in uw presentatiemap kunt opnemen om te presenteren aan uw opdrachtgevers.

In een aparte bijlage vindt u onze prijslijst + toelichting, zodat u volledig vrij bent en zelf uw tarieven naar uw opdrachtgevers kunt hanteren.

U kunt ook de printversie van onze digitale folder gebruiken en eventueel printen en u kunt starten met het gebruik van onze collectie voor uw presentatie. U bent hiermee optimaal flexibel, zonder noodzaak van voorraad en altijd zekerheid over levering aan uw opdrachtgever, op het door u gewenste tijdstip op de dag van bezorging.