Voor ondernemers

We berekenen €50,00 korting voor (uitvaart-)ondernemers, als deze met iDeal betaalt. WIj kunnen niet meer korting geven, omdat we in dat geval de klanttarieven zouden moeten ophogen en dat staat haaks op onze filosofie. We merken dat ondernemers nabestaanden die eerder aangaven de kist bij deUitvaartkist te kopen, op andere gedachten brengen, hetgeen wellicht samenhangt met het feit dat de ondernemer zelf meer marge houdt. We handhaven de korting, om de tarieven voor de klanten scherp te houden.

De extra korting van €75,00 die wij standaard aan (uitvaart-)ondernemers geven, geldt niet in het geval wanneer u niet binnen 10 dagen de factuur betaalt. De korting wordt verstrekt nadat u onze factuur heeft betaald, middels een creditfactuur. Iedere ondernemer die achteraf wil betalen, moet een offerte voor akkoord ondertekenen.

De bovengenoemde kortingen gelden niet voor de kartonnen kisten. 

Andere mogelijkheid:

Als u ondernemer bent, bv. uitvaartondernemer of een ondernemer die de laatste verzorging uitvoert cq een logistiek bedrijf in de uitvaartzorg heeft, dan kunt u uitvaartkisten (grafkisten en crematiekisten) en uitvaartmanden e.d. bij ons kopen en daarbij structureel voordeel ontvangen.

Als u dit wilt, moet u een account aanmaken. Een account kost u slechts €60,00 per jaar. U ontvangt van ons een factuur en na betaling ontvangt u bij iedere bestelling van een kist of mand €25,00 korting, die wij voor u ' sparen'. Bij de eerstvolgende bestelling na 10 bestellingen ontvangt u dan 25 % eenmalige korting (Exclusief) of 50% eenmalige korting (Basis, Luxe, Natuur, Eco Design, Bijzonder en Uitvaartmanden). Alle kortingen zijn alleen van toepassing op de kisten of manden, dus uitgezonderd de in het tarief verwerkte bezorgkosten.

Voorraad:

U kunt bij ons ook uw voorraden uitvaartkisten en uitvaartmanden bestellen. Naast de korting van €75,00, ontvangt u dan per kist nog eens €50,00 korting. Deze korting geldt niet voor kartonnen kisten, gezien de prijzen van deze kisten.

Voor uw presentatiemap:

Wij hebben uit onze gehele assortiment van iedere categorie uitvaartkisten of uitvaartmanden of opbaarplateaus een ruime selectie gemaakt en voor u in een digitale folder op een rijtje gezet.

Van onze 7 rubrieken hebben we elk een aparte digitale folder, die tevens op A4 printbaar is. We hebben de folders geanonimiseerd, dus zonder verwijzing naar onze webwinkel, zodat u de digitale folder of de door u geprinte versie neutraal in uw presentatiemap kunt opnemen om te presenteren aan uw opdrachtgevers.

In een aparte bijlage vindt u onze prijslijst + toelichting, zodat u volledig vrij bent en zelf uw tarieven naar uw opdrachtgevers kunt hanteren.

U kunt ook de printversie van onze digitale folder gebruiken en eventueel printen en u kunt starten met het gebruik van onze collectie voor uw presentatie. U bent hiermee optimaal flexibel, zonder noodzaak van voorraad en altijd zekerheid over levering aan uw opdrachtgever, op het door u gewenste tijdstip op de dag van bezorging.